01.08.2017

25.DÖNEM MEZUNİYET TÖRENİ

Diyanet İşleri Başkanlığı Selçuk Dini Yüksek İhtisas Merkezi,25.Dönem İhtisas Kursiyerleri mezuniyet proğramı düzenlendi. 28.07.2017 tarihinde Konya Ticaret Odası Konferans salonunda düzenlenen Proğrama ;Valimiz sayın Yakup CANBOLAT," hocaların hocası" ünvanlı Mehmet SAVAŞ hoca  ile Dr.Ahmet BALTACI hoca, Karatay Kaymakamı A.Selim PARLAR, Selçuk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Önder KUTLU,Necmettin Erbakan Üniversitesi  İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Ramazan ALTINTAŞ,Selçuk Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürü Ahmet POÇANOĞLU, İl Milli Eğitim Müdürü Mukadder GÜRSOY kurum müdürleri İlçe Müftülerimiz ve seçkin bir davetli topluluğu katıldı.Üç yıl süren eğitimin sonunda 41 kursiyer Müftü ve Vaiz adayı olarak mezun oldu.Proğram Mehmet SAVAŞ hocamızın son dersi ve belge takdimi ile son buldu.