11.05.2016

İhtisas 24. Dönem Mezuniyet Programı

Selçuk Dini Yüksek İhtisas Merkezimiz tarafından düzenlenen  24. dönem İhtisas kursiyerleri mezuniyet programı Atiker Delux salonunda yapıldı.

Üç bayan  On Kazakistan vatandaşı olmak üzere kırk iki kursiyer mezun oldu. Böylece İhtisas Merkezimizden  749 yüksek ihtisas  kursiyeri 12 Aşere Takrip Tayyibe ve 131 Tashih’i  Huruf olmak üzere toplam 892 kursiyer mezun olmuştur.

Törene ; Konya Valimiz sayın Muammer EROL , Konya Millet vekilimiz Ahmet SORGUN, Vali Yardımcısı Fahri OLUK, Karatay Kaymakamı Bekir YILMAZ, Meram Kaymakamı Nuh Mete HAMURCU, Selçuklu Kaymakamı Sabit KAYA ,İl Emniyet Müdürü Mevlüt DEMİR ve Selçuk Üniversitesi Rektör yardımcısı Prof.Dr. Hüseyin KARA ,Necmettin ERBAKAN Üniversitesi Rektör yardımcısı Prof.Dr. Tahir YÜKSEK ,Necmettin ERBAKAN Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Ramazan ALTINTAŞ, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi dekanı Prof.Dr. Halit ÇALIŞ, İl Müftüsü Prof.Dr. Ali AKPINAR, İl Müftü yardımcıları, İlçe Müftülerimiz Kurucu Müdürümüz Dr. Ahmet BALTACI, yıllarca eğitim merkezimizde hocalık yapan Dr. Nurittin BOYACILAR  ve seçkin bir davetli topluluğu katıldı.

Protokol konuşmaları, emektar hocamız D.Ali KARABACAK bey’e plaket takdimi  ve mezunlarımıza diplomalarının verilmesinden sonra Muhaddis Prof.Dr. Muhammed AVVAME  hocamız tarafından “Sünnetin Hücciyeti” konulu son ders ve yemek ikramı ile mezuniyet merasimi tamamlandı.