03.06.2022

12.DÖNEM TASHİH-İ HURUF MEZUNİYET PROGRAMI

12. Dönem Bayan Tashih-i Huruf kursiyerlerimizin mezuniyet programı 03.06.2022 tarihinde İhtisas Merkezimizde gerçekleştirildi.

Programa Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürü Hüseyin AKINCI, Konya İl Müftü Yardımcısı Kuddusi UYSAL, Merkez İlçe Müftüleri, Eğitim Görevlilerimiz ve mezun olan Kursiyerlerimiz katıldı.

İhtisas Merkezi Müdürü Hüseyin AKINCI’nın açılış konuşması ile başlayan program, misafirlere yemek ikramı, ikramın ardından Tashih-i Huruf kursunda derse giren hocalarımızın Kur’an-ı Kerim tilaveti ve İl Müftü Yardımcısı Kuddusi UYSAL’ın Hatim Duâsı ile devam etti.

Program sonunda Müdürümüz Hüseyin AKINCI derse katılan hocalara hediye takdiminde bulundu ve toplu fotoğraf çekimiyle program sona erdi.