06.06.2023

DİYANET AKADEMİSİ ADAY DİN GÖREVLİLERİ MESLEKİ EĞİTİM AÇILIŞ PROGRAMI

Diyanet Akademisi Başkanlığı I.Dönem Aday Din Görevlileri Meslek Eğitim Açılış Programı Dini Yüksek İhtisas Merkezimizde gerçekleştirildi.

Programa Dini Yayınlar Genel Müdürü Cafer Tayyar Doymaz, Konya Selçuk Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürü Hüseyin Akıncı, Başkanlık Müftüsü Galip Akın, Konya Dini İhtisas Merkezi Müdür Vekili Salih Doğan, Selçuklu İlçe Müftüsü Bekir Derin, davetliler, eğitim görevlilerimiz, ihtisas kursiyerleri ve I. dönem aday din görevlisi kursiyerleri katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program, Selçuk Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürü Hüseyin Akıncı'nın açılış konuşması, akabinde Dini Yayınlar Genel Müdürü Cafer Tayyar Doymaz bey’in konuşması ile devam etti.

İhtisas Merkezi Müdürü Hüseyin Akıncı’nın Dini Yayınlar Genel Müdürü Cafer Tayyar Doymaz’a bey'e hediye takdimiyle program sona erdi.